Kampvuur Festival Dronten Ukelele Workshop, za 7 september

Bezoek me eens bij het Kampvuur Festival in Zeewolde!

 

Ukelele4U doet ook dit jaar weer mee met het Kampvuur Festival in Zeewolde, georganiseerd door de Groene Koepel!

 

Net zoals vorig jaar, kun je mij op zaterdag 7 september terug vinden op GroepsNatuurkampeerterrein Scoutinglandgoed Zeewolde bij het Kampvuur Festival! Alle bezoekers van het KampvuurFestival kunnen zich weer inschrijven voor een van de drie workshops die ik ook dit jaar weer ga geven. Lekker onder een tipi of rondom het kampvuur met ukeleles. Je kunt gewoon een ukelele gebruiken, die ik bij me heb. En dan in een heerlijke groene omgeving, in alle vrijheid samen met anderen de beginselen van het ukelele spelen leren. Hoe gaaf is dat?

De dag van de Kampvuurmuzikant en het Kampvuur Festival

Een knisperend kampvuurtje is onlosmakelijk verbonden met kamperen op een Natuurkampeerterrein. Staren in het vuur, genieten van het buiten zijn, een goed gesprek en dat alles in een prachtige natuur. En om het af te maken: akoestische gitaarmuziek om bij weg te dromen of zachtjes mee mee te zingen.

In 2016 organiseerde De Groene Koepel voor het eerst een evenement rondom kampvuurmuziek, toen nog ‘De Beste Kampvuurmuzikant van Nederland’ geheten. Na voorrondes op diverse Natuurkampeerterreinen vond er een finale plaats en uiteindelijk natuurlijk een winnaar.

In 2017 en 2018 werd het wedstrijdelement meer losgelaten omdat dit beter past bij de uitstraling van de Natuurkampeerterreinen. Op De Dag van de Kampvuurmuzikant kwamen op diverse Natuurkampeerterreinen in Nederland een aantal muzikanten optreden. Per locatie werd er vervolgens wel een publieksfavoriet gekozen, maar er vonden geen voorrondes of finales plaats.

In 2018 kwam er ook een vervolg op de Dag van de Kampvuurmuzikant: Het Kampvuurfestival.

Zowel De Dag van de Kampvuurmuzikant als het Kampvuurfestival waren erg succesvol en werden zeer goed ontvangen door zowel beheerders al publiek/kampeerders.

Genoeg reden dus om ook in 2019, op zaterdag 22 juni 2019, de Dag van de Kampvuurmuzikant te vieren! En op zaterdag 7 september2019 Het Kampvuurfestival.

 

Meer informatie (reserveren/tickets) kun je vinden op de website van Het KampvuurFestival dat door De Groene Koepel jaarlijks wordt georganiseerd, of kijk op Facebook: De dag van de kampvuurmuzikant.

Koop hier de kaarten online.

 

Categorie:

Beschrijving

Kampvuurfestival 7 september in Zeewolde

Kom ook naar het Kampvuurfestival in Zeewolde en schrijf je in voor de workshop ukelele. Alle informatie over deze dag en inschrijvingen verlopen via De Groene Koepel (niet via Ukelele4U)

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.