Ukelele Workshop, vr. 16 augustus, Tilburg

0,00 incl. BTW

Let’s play the Uke!

Heb je ook zin om gewoon eens iets super leuks en iets anders te doen? Lekker te ontspannen, alleen of samen met een vriendin of een groepje? Zou je wel eens dat grappige instrument ukelele willen uitproberen? Dat kan! Bij deze Beginners Workshop Ukelele in Tilburg maak je in korte tijd kennis met dit heerlijke instrument. Je kunt meerdere ukeleles uit proberen én in no time speel je een gave melodie en al een aantal popsongs mee! Oók als je nog nooit een muziek instrument in je handen gehad hebt, of muziek gemaakt hebt! Notenkennis heb je niet nodig.

De workshop is een mix van ontspanning, plezier, gezelligheid en muzikaal uitproberen in één. Lijkt je het ook leuk om zo’n ukelele workshop uit te proberen? Doe dan mee en meld je hieronder aan!

Lees hieronder verder…

 

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Vrijdag 16 augustus 2019 – Workshop in Tilburg – de Pelgrimhoeve 

 

In de geweldige locatie ‘de Pelgrimhoeve’ in Tilburg, komen we weer tot muzikale en creatieve sferen bij deze gezellige en muzikale workshop!

Laat je bij deze workshop meevoeren in de wereld van de ukelele en maak kennis met dit grappige en veelzijdige muziekinstrument. Je leert hoe je de uke vast moet houden, hoe je deze kunt stemmen en dan ga je snel aan de gang om bekende popliedjes te spelen op de uke. Je leert de basisbeginselen van het ukelele spelen.

De workshop is bedoeld voor iedereen; óók als je nog nooit een muziek instrument in je handen gehad hebt, of als je nog nooit muziek gemaakt hebt! Notenkennis heb je dus niet nodig.

Je krijgt een ukelele te leen en je leert in no time je eerste eigen nummers te spelen op de uke! Je krijgt het cursusboekje naderhand via de mail opgestuurd, dan kun je thuis lekker verder oefenen. Dan speel jij al snel de sterren van de hemel!

Plezier en ontspanning verzekerd!

 

–> ☕️ 🍰 Bij deze workshop is koffie/thee/frisdrank én gebak in de pauze inbegrepen!!

🔷 Waar? In de sfeervolle locatie: de Pelgrimhoeve – Een begrip in Tilburg, Pelgrimsweg 27, Tilburg

🔷 Wanneer? Vrijdag 16 augustus 2019

🔷 Tijd? 14.00 – 16.30 uur

 

Let op: Na de betaling kun je je ticket downloaden via de bestellinggegevens. Dit ticket is vooral voor jou bedoeld; voor jouw bevestiging en/of administratie. Je hoeft hem tijdens de workshop niet te laten zien.

Na bestelling geen mail ontvangen? Kijk eens in de spambox en plaats hem in je inbox.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.