Ukelele Workshop, vr. 9 augustus, Boxmeer

0,00 incl. BTW

Vrijdag 9 augustus– Workshop Ukelele in Hotel RICHE in Boxmeer! 

🎶 Hot Town, Summer In The City …! 🎶

Wat is heerlijker dan je weekend te beginnen met zo’n gezellige en leuke workshop ukelele in Boxmeer? Tijdens deze Workshop Ukelele ga je heerlijk aan de slag met de ukelele, ondertussen dromend over warme stranden, zand tussen je tenen, een cocktailtje en in je armen …

… je ukelele  🙂

Heb je ook zin om eens iets super leuks en anders te gaan doen? Lekker te ontspannen, alleen of samen met een vriendin of een groepje? Zou je dat gave instrument ukelele wel eens een keertje willen uitproberen? Dat kan! Bij deze Beginners Workshop Ukelele in Boxmeer maak je in korte tijd kennis met dit heerlijke instrument. Je kunt meerdere ukeleles uitproberen én in no time speel je een gave melodie en al een aantal popsongs mee! Oók als je nog nooit een muziek instrument in je handen gehad hebt, of muziek gemaakt hebt! Notenkennis heb je niet nodig.

De workshop is een mix van ontspanning, plezier, gezelligheid en muzikaal uitproberen in één. Lijkt je het ook leuk om zo’n ukelele workshop uit te proberen? Doe dan mee en meld je aan!

Lees hieronder verder…

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Vrijdag 9 augustus 2019 – Workshop in gezellige Hotel Riche in Boxmeer!

Het is zomer! Dat betekent tijd voor ontspanning, plezier, Happinez…. en Ukelele! Tijdens deze gezellige workshop leer je in no time ukelele spelen en speel je zo een zonnig liedje weg. En dan op een zwoele zomeravond, kruip jij met je uke lekker in je loungebank en speel je de sterren van de hemel!

In twee-en-een half uur tijd maak je kennis met dit heerlijke en oh zo veelzijdige muziekinstrument. Je leert hoe je de uke vast moet houden, hoe je deze kunt stemmen en dan ga je snel aan de gang om bekende popliedjes te spelen op de uke. Je leert de basisbeginselen van het ukelele spelen.

De workshop ukelele is een unieke beleving en is bestemd voor iedereen, ook als je geen ervaring of kennis met muziek of muzieknoten hebt of als denkt dat je niet genoeg aanleg hebt voor muziek! Notenkennis heb je dus niet nodig!

Tijdens de workshop krijg je een kop koffie/thee of fris en in gemoedelijke sfeer maken we samen een gezellige en leuke ukelele workshop ‘herinnering’. En misschien krijg jij het ukelele virus na deze workshop ook wel te pakken! 🙂

Plezier, gezelligheid en ontspanning verzekerd!

 

Tot dan! Groetjes, Evelyn

 

Let’s enjoy the summer! 🌞

 

–> ☕️ In deze workshop is thee/koffie of frisdrank inbegrepen!!

🔷 Waar? In de sfeervolle locatie: Hotel Riche, Steenstraat 51, 5831 JB Boxmeer

🔷 Wanneer? Vrijdag 9 augustus 2019

🔷 Tijd? 14.00-16.30 uur

Let op: Na de betaling kun je je ticket downloaden via de bestellinggegevens. Dit ticket is vooral voor jou bedoeld; voor jouw bevestiging en/of administratie. Je hoeft hem tijdens de workshop niet te laten zien.

Na bestelling geen mail ontvangen? Kijk eens in de spambox en plaats hem in je inbox.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.