Ukelele Workshop, za. 11 mei, Den Bosch

0,00 incl. BTW

Doe eens een middag iets anders; leer de ukelele kennen, en ontdek dat ook jij in no time (pop) liedjes op de uke kunt spelen!

 

Heb je ook zin om eens iets super leuks en anders te gaan doen? Lekker te ontspannen, lol te maken, alleen of samen met een vriend(in) of een groepje? Zou je dat gave instrument ukelele wel eens een keertje willen uitproberen? Dat kan! Bij deze Workshop Ukelele in Berlicum maak je in korte tijd kennis met dit heerlijke instrument. Je kunt meerdere ukeleles uitproberen én in no time speel je een gave melodie en al een aantal popsongs mee! Oók als je nog nooit een muziekinstrument in je handen gehad hebt, of muziek gemaakt hebt! Notenkennis heb je niet nodig.

De workshop is een mix van ontspanning, plezier, gezelligheid en muzikaal uitproberen in één. Lijkt je het ook leuk om zo’n ukelele workshop uit te proberen? Doe dan mee en meld je hieronder aan!

Lees hieronder verder…

 

 

 

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Zaterdag 11 mei 2019 – Workshop Ukelele in de Gouden Leeuw in Berlicum

 

Het is lente! De vogeltjes fluiten en we zijn weer vaker buiten! Vanaf nu dan met ukelele?!?!

Tijdens deze gezellige workshop leer je in no time ukelele spelen en speel je toch zomaar een heerlijk liedje weg. En dan na de workshop, stel je voor, kruip jij met je uke lekker op je loungebank en speel je de sterren van de hemel!

Je maakt in deze workshop in korte tijd kennis met die vrolijke ukelele en leert echt in no-time gave (pop)liedjes te spelen op je uke! Je krijgt een ukelele te leen en leert de basisbeginselen van de ukelele in een gezellige, ongedwongen, plezierige sfeer. De workshop is bedoeld voor iedereen; óók als je nog nooit een muziek instrument in je handen gehad hebt, of als je nog nooit muziek gemaakt hebt! Notenkennis heb je dus niet nodig.

Je krijgt een ukelele te leen en voordat je het weet, speel je je eerste eigen nummers op de uke! Je krijgt het cursusboekje naderhand via de mail opgestuurd, dan kun je thuis lekker verder oefenen! De workshop is een mix van ontspanning, plezier, gezelligheid en de uke leren kennen in één. De middag wordt langzaam opgebouwd, zodat iedereen gewoon mee kan doen. Lijkt je het ook leuk om zo’n ukelele workshop uit te proberen? Doe dan mee en meld je hieronder aan!

Plezier en ontspanning verzekerd!

Ik zie je graag bij de workshop!

 

Groetjes! Evelyn

 

–> In deze workshop is thee of koffie of frisdrank in de pauze inbegrepen!!

Waar? In de sfeervolle locatie: Herberg De Gouden Leeuw, Hoogstraat 64, Berlicum

Wanneer? Zaterdag 11 mei 2019

Tijd? 14.00-16.30 uur

 

Let op: Na de betaling kun je je ticket downloaden via de bestellinggegevens. Dit ticket is vooral voor jou bedoeld; voor jouw bevestiging en/of administratie. Je hoeft hem tijdens de workshop niet te laten zien

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.