Ukelele Workshop, za. 13 oktober, IJsselstein

0,00 incl. BTW

Het is tijd voor Ontspanning, Plezier, Happinez en voor … Ukelele!

Heb je ook zin om gewoon eens iets super leuks en iets anders te doen? Lekker te ontspannen, alleen of samen met een vriendin of een groepje? Zou je wel eens dat grappige instrument ukelele willen uitproberen? Dat kan! Bij deze Workshop Ukelele in Lopikerkapel (nabij IJsselstein) maak je in korte tijd kennis met dit heerlijke instrument. Je kunt meerdere ukeleles uit proberen én in no time speel je een gave melodie en al een aantal popsongs mee! Oók als je nog nooit een muziek instrument in je handen gehad hebt, of muziek gemaakt hebt! Notenkennis heb je niet nodig.

De workshop is een mix van ontspanning, plezier, gezelligheid en de uke leren kennen in één. Lijkt je het ook leuk om zo’n ukelele workshop uit te proberen? Doe dan mee en meld je hieronder aan!

Lees hieronder verder…

 

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Zaterdag 13 oktober 2018 – Workshop in schitterende locatie ’t Koetshuys in Lopikerkapel

Buiten wordt het kouder, maar de warme ukelele klanken houden je binnen warm  🙂

Tijdens deze gezellige workshop leer je in no time ukelele spelen en speel je zo een gaaf (pop)liedje weg! En dan na de workshop, kruip jij met je uke lekker in je loungebank en speel je de sterren van de hemel!

Deze workshop ukelele gaat plaatsvinden in een heel bijzondere en mooie locatie! Je krijgt hier alles wat je maar wilt: een gezellige workshop ukelele in een studio in het prachtige Koetshuys en dan ook nog koffie en gebak! Wat wil je nog meer?

In twee-en-een half uur tijd maak je kennis met dit heerlijke en oh zo veelzijdige muziekinstrument. Je leert hoe je de uke vast moet houden, hoe je deze kunt stemmen en dan ga je snel aan de gang om bekende popliedjes te spelen op de uke. Je leert de basisbeginselen van het ukelele spelen.

De workshop ukelele is een unieke beleving en is bestemd voor iedereen, ook als je geen ervaring of kennis met muziek of muzieknoten hebt of als denkt dat je niet genoeg aanleg hebt voor muziek! Notenkennis heb je dus niet nodig!

Je krijgt een ukelele te leen en we volgen tijdens de workshop het cursusboekje. Je zult versteld staan van jezelf hoe snel en makkelijk je mee kunt spelen. Je krijgt het cursusboekje naderhand via de mail opgestuurd, dan kun je thuis lekker verder oefenen.

Plezier, gezelligheid en ontspanning verzekerd!

Tijdens de workshop krijg je een kop koffie of thee met een heerlijk stuk gebak. In gemoedelijke sfeer maken we samen een gezellige en leuke ukelele workshop ‘herinnering’. En misschien krijg jij het ukelele virus na deze workshop ook wel te pakken 😉

Tot dan!

 

Groetjes, Evelyn

 

 

–> In deze workshop is thee of koffie én een heerlijk stuk gebak inbegrepen!!

Waar? In de prachtige locatie: ’t Koetshuys, Lopikerweg Oost 164, 3412 KH Lopikerkapel

Wanneer? Zaterdag 13 oktober 2018

Tijd? 14.00-16.30 uur

 

Let op: Na de betaling kun je je ticket downloaden via de bestellinggegevens. Dit ticket is vooral voor jou bedoeld; voor jouw bevestiging en/of administratie. Je hoeft hem tijdens de workshop niet te laten zien.

 

–> De ukelele wordt steeds vaker gebruikt door artiesten in de popmuziek. En hoe leuk is het, als je straks heerlijk in je eigen (lounge)bank de sterren van de hemel speelt! <– 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.