Ukelele Workshop, za. 22 juni, Tilburg

0,00 incl. BTW

In the Summertime, when the weather is hot…. 🙂

Ga je heerlijk aan de slag met een ukelele… tijdens de ‘Workshop ukelele’! Zon, strand, gras tussen je blote voeten… hmmmm heerlijk en… een ukelele!

Tijdens deze gezellige workshop leer je in no time ukelele spelen en speel je zo een zonnig liedje weg! En als het dan zomer is, kruip jij met je uke lekker in je loungebank en speel je de sterren van de hemel!

Heb je ook zin om gewoon eens iets super leuks en iets anders te doen? Lekker te ontspannen, alleen of samen met een vriendin of een groepje? Zou je wel eens dat grappige instrument ukelele willen uitproberen? Dat kan! Bij deze Workshop Ukelele in Tilburg maak je in korte tijd kennis met dit heerlijke instrument. Je kunt meerdere ukeleles uit proberen én in no time speel je een gave melodie en al een aantal popsongs mee! Oók als je nog nooit een muziek instrument in je handen gehad hebt, of muziek gemaakt hebt! Notenkennis heb je niet nodig.

De workshop is een mix van ontspanning, plezier, gezelligheid en muzikaal uitproberen in één. Lijkt je het ook leuk om zo’n ukelele workshop uit te proberen? Doe dan mee en meld je aan!

Lees hieronder verder…

 

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Zaterdag 22 juni 2019 – Workshop in Tilburg – de Pelgrimhoeve 

 

Zon, strand, gras tussen je blote voeten… hmmmm heerlijk en… een ukelele! Ga lekker aan de slag met een ukelele… tijdens de ‘Workshop ukelele’!

Tijdens deze gezellige workshop leer je in no time ukelele spelen en speel je zo een zonnig liedje weg! En als het dan zonnig is, kruip jij met je uke lekker in je loungebank en speel je de sterren van de hemel!

In twee-en-een half uur tijd maak je kennis met dit heerlijke en oh zo veelzijdige muziekinstrument. Je leert hoe je de uke vast moet houden, hoe je deze kunt stemmen en dan ga je snel aan de gang om bekende popliedjes te spelen op de uke. Je leert de basisbeginselen van het ukelele spelen.

De workshop ukelele is een unieke beleving en is bestemd voor iedereen, ook als je geen ervaring of kennis met muziek of muzieknoten hebt of als denkt dat je niet genoeg aanleg hebt voor muziek!

Je krijgt een ukelele te leen en we volgen tijdens de workshop het cursusboekje. En dan leer je verschillende popsongs op de uke te spelen. Je krijgt het cursusboekje naderhand via de mail opgestuurd, dan kun je thuis lekker verder oefenen!

Plezier, gezelligheid en ontspanning verzekerd!

Tijdens de workshop krijg je een kop koffie of thee met een heerlijk stuk gebak. In gemoedelijke sfeer maken we samen een gezellige en leuke ukelele workshop ‘herinnering’. En misschien krijg jij het ukelele virus na deze workshop ook wel te pakken 😉

Tot dan! Groetjes, Evelyn

 

Hoe leuk is het, als je straks heerlijk in de lentezon je eigen liedjes op je uke speelt? Lekker in de tuin, het park of op het strand!

 

–> Bij deze workshop is koffie/thee/frisdrank én gebak in de pauze inbegrepen!!

Waar? In de sfeervolle locatie: de Pelgrimhoeve – Een begrip in Tilburg, Pelgrimsweg 27, Tilburg

Wanneer? Zaterdag 22 juni 2019

Tijd? 14.00 – 16.30 uur

 

Let op: Na de betaling kun je je ticket downloaden via de bestellinggegevens. Dit ticket is vooral voor jou bedoeld; voor jouw bevestiging en/of administratie. Je hoeft hem tijdens de workshop niet te laten zien.

Na bestelling geen mail ontvangen? Kijk eens in de spambox en plaats hem in je inbox.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.