Ukelele Workshop, za. 8 juni, Eindhoven

0,00 incl. BTW

Lente is hier! De vogeltjes- en ukelele klanken vliegen in het rond! 🙂 

 

De lente is hier! Terwijl het buiten steeds lekkerder weer wordt, is het tijd voor de ukelele! In de ukelele workshop van Ukelele4U speel je in no time wat liedjes op de ukelele! En daarna kun je heerlijk met je eigen uke in een lekker zonnig plekje in je tuin je eigen songs spelen! Hoe gaaf is dat?

Heb je ook zin om gewoon eens iets super leuks en iets anders te doen? Lekker te ontspannen, alleen of samen met een vriendin of een groepje? Zou je wel eens dat heerlijke instrument ukelele willen uitproberen? Dat kan! Bij deze Workshop Ukelele in Nuenen (bij Eindhoven) maak je in korte tijd kennis met dit heerlijke instrument. Je kunt meerdere ukeleles uit proberen én in no time speel je een gave melodie en al een aantal popsongs mee! Oók als je nog nooit een muziek instrument in je handen gehad hebt, of muziek gemaakt hebt! Notenkennis heb je niet nodig.

De workshop is een mix van ontspanning, plezier, gezelligheid en muzikaal uitproberen in één. Lijkt je het ook leuk om zo’n ukelele workshop uit te proberen? Doe dan mee en meld je hieronder aan!

Lees hieronder verder…

 

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Zaterdag 8 juni 2019 – Workshop in Auberge Vincent in het mooie Nuenen

Laat je eens creatief en muzikaal inspireren bij deze gezellige en muzikale workshop!

Tijdens deze workshop maak je in korte tijd kennis met die vrolijke ukelele en leer je echt in no-time zonnige liedjes te spelen op je uke! Je leert de basisbeginselen van de ukelele in een gezellige, ongedwongen, plezierige sfeer. De workshop is bedoeld voor iedereen; óók als je nog nooit een muziek instrument in je handen gehad hebt, of als je nog nooit muziek gemaakt hebt! Notenkennis heb je dus niet nodig.

Je krijgt een ukelele in bruikleen en je leert in no time je eerste eigen nummers te spelen op de uke! Het cursusboekje krijg je naderhand via de mail opgestuurd, dan kun je thuis lekker verder oefenen. Straks speel jij je de sterren van je eigen ukelele hemel!

Plezier en ontspanning verzekerd!

Tot bij de workshop!

 

Groetjes, Evelyn

 

–> Bij deze workshop is thee of koffie of frisdrank in de pauze inbegrepen!!

Waar? In de sfeervolle ambiance: Auberge Vincent Park 69, 5671 GC in Nuenen

Wanneer? Zaterdag 8 juni 2019

Tijd? 14.00-16.30 uur

 

Let op: Na de betaling kun je je ticket downloaden via de bestellinggegevens. Dit ticket is vooral voor jou bedoeld; voor jouw bevestiging en/of administratie. Je hoeft hem tijdens de workshop niet te laten zien.

Na bestelling geen mail ontvangen? Kijk eens in de spambox en plaats hem in je inbox.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.