Workshop Ukelele, vr. 27 september Aalsmeer

32,50 incl. BTW

Ukelele Workshop in Aalsmeer!

 

Heb je ook zin om gewoon eens iets super leuks en iets anders te doen? Lekker te ontspannen, alleen of samen met een vriendin of een groepje? Zou je wel eens dat grappige instrument ukelele willen uitproberen? Dat kan! Bij deze Beginners Workshop Ukelele in Aalsmeer maak je in korte tijd kennis met dit heerlijke instrument. Je kunt meerdere ukeleles uit proberen én in no time speel je een gave melodie en al een aantal popsongs mee! Oók als je nog nooit een muziek instrument in je handen gehad hebt, of muziek gemaakt hebt! Notenkennis heb je niet nodig!

De workshop is een mix van ontspanning, plezier, gezelligheid en muzikaal uitproberen in één. Lijkt je het ook leuk om zo’n ukelele workshop uit te proberen? Doe dan mee en meld je aan!

Lees hieronder verder…

12 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Vrijdag 27 september 2019- Workshop Ukelele in schitterende locatie De Oude Veiling in Aalsmeer

Wat is nou heerlijker dan je weekend te beginnen met een gezellige en leuke workshop ukelele? Of je nou alleen bent, samen of met een groepje; dit wordt een gezellige middag. Ook als je nog nooit een instrument gespeeld hebt!

Tijdens deze gezellige workshop leer je in no time ukelele spelen en speel je zo een zonnig liedje weg! En als het dan zomer is, kruip jij met je uke lekker in je loungebank en speel je de sterren van de hemel!

In twee-en-een half uur tijd maak je kennis met dit heerlijke en oh zo veelzijdige muziekinstrument. Je leert hoe je de uke vast moet houden, hoe je deze kunt stemmen en dan ga je snel aan de gang om bekende popliedjes te spelen op de uke. Je leert de basisbeginselen van het ukelele spelen.

De workshop ukelele is een unieke beleving en is bestemd voor iedereen, ook als je geen ervaring of kennis met muziek of muzieknoten hebt of als denkt dat je niet genoeg aanleg hebt voor muziek!

Je krijgt een ukelele te leen en we volgen tijdens de workshop het cursusboekje. Dan leer je minstens één nummer spelen. Je krijgt het cursusboekje naderhand via de mail opgestuurd, dan kun je thuis lekker verder oefenen aan de hand hiervan én van de videolessen online!

Plezier, gezelligheid en ontspanning verzekerd!

In gemoedelijke sfeer maken we samen een gezellige en leuke ukelele workshop ‘herinnering’. En misschien krijg jij het ukelele virus na deze workshop ook wel te pakken 😉

Tot dan! Groetjes, Evelyn

De ukelele wordt steeds vaker gebruikt door artiesten in de popmuziek. En hoe leuk is het, als je straks heerlijk in de lentezon je eigen liedjes op je uke speelt? Lekker in de tuin, het park of op het strand!

 

–> ☕️ In deze workshop is thee of koffie inbegrepen!!

🔷 Waar? In de prachtige locatie: De Oude Veiling, Marktstraat 19, 1431 BD Aalsmeer

🔷 Wanneer? Vrijdag 27 september 2019

🔷 Tijd? 14.00-16.30 uur

 

Let op: Na de betaling kun je je ticket downloaden via de bestellinggegevens (dit kan eventueel ook nog via de mail, max. 7 dagen na betaling). Dit ticket geeft je in combinatie met je aanmeldgegevens toegang tot de workshop.

Na bestelling geen mail ontvangen? Kijk eens in de spambox en plaats hem in je inbox.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.