Workshop Ukelele, vrij. 23 augustus Leusden

0,00 incl. BTW

De ukelele is populair!

Wat is leuker dan je weekend beginnen met een Ukelele Workshop?! Doe eens een middag iets anders; leer de ukelele kennen, en ontdek dat ook jij in no time (pop) liedjes op de uke kunt spelen!

Steeds meer mensen ontdekken dat leuke, laagdrempelige en veelzijdige instrument ukelele! En zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan in een middag alleen of samen met je vriend(in) in een heerlijk ontspannen sfeer dat instrument te leren bespelen? Zelfs als je nog nooit een instrument hebt vastgehouden, kun je meedoen aan deze laagdrempelige en gezellige workshops.

Heb je ook zin om eens iets super leuks en anders te gaan doen? Lekker te ontspannen, lol te maken, alleen of samen met een vriend(in) of een groepje? Zou je dat gave instrument ukelele wel eens een keertje willen uitproberen? Dat kan! Bij deze Beginners Workshop Ukelele in Leusden maak je in korte tijd kennis met dit heerlijke instrument. Je kunt meerdere ukeleles uit proberen én in no time speel je een gave melodie en al een aantal popsongs mee! Oók als je nog nooit een muziek instrument in je handen gehad hebt, of muziek gemaakt hebt! Notenkennis heb je niet nodig.

De workshop is een mix van ontspanning, plezier, gezelligheid en muzikaal uitproberen in één. Lijkt je het ook leuk om zo’n ukelele workshop uit te proberen? Doe dan mee en meld je hieronder aan!

Lees hieronder verder…

 

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Vrijdag 23 augustus 2019 – Workshop in geweldige locatie ‘het Theehuis’ van Hoeve Groot Zandbrink in Leusden

 

Tijdens deze gezellige workshop leer je in no time ukelele spelen en speel je zó een gaaf (pop)liedje weg! En dan na de workshop, pak jij je uke en speel je de sterren van de hemel!

In deze workshop kun je kennismaken met dit grappige en veelzijdige muziekinstrument. Je leert hoe je de uke vast moet houden, hoe je deze kunt stemmen en dan ga je snel aan de gang om bekende popliedjes te spelen op de uke. Je leert de basisbeginselen om ukelele te spelen.

De workshop ukelele is een unieke beleving en is bestemd voor iedereen, ook als je geen ervaring of kennis met muziek of muzieknoten hebt of als denkt dat je niet genoeg aanleg hebt voor muziek! Notenkennis heb je dus niet nodig!

Je krijgt een ukelele te leen en we volgen tijdens de workshop het cursusboekje. Je zult versteld staan van jezelf hoe snel en makkelijk je mee kunt spelen. Je krijgt het cursusboekje naderhand via de mail opgestuurd, dan kun je thuis lekker verder oefenen. Verras jezelf (en je vrienden) en doe mee met deze leuke workshop Ukelele.

Plezier, gezelligheid en ontspanning verzekerd!

 

Tot bij de workshop!

 

Groetjes! Evelyn

 

 

–> ☕️ In deze workshop is thee of koffie of frisdrank in de pauze inbegrepen!!

🔷 Waar? In de prachtige entourage van Het Theehuis van ‘Hoeve Groot Zandbrink’, Postweg 2, 3831 SE Leusden

🔷 Wanneer? Vrijdag 23 augustus 2019

🔷 Tijd? 14.00-16.30 uur

Let op: Na de betaling kun je je ticket downloaden via de bestellinggegevens. Dit ticket is vooral voor jou bedoeld; voor jouw bevestiging en/of administratie. Je hoeft hem tijdens de workshop niet te laten zien.

 

Na bestelling geen mail ontvangen? Kijk eens in de spambox en plaats hem in je inbox.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.