Workshop Ukelele, za. 3 augustus Sliedrecht

0,00 incl. BTW

Heerlijk ukelele (leren) spelen in de zomerzon!

 

Tijdens deze gezellige workshop leer je in no time ukelele spelen en speel je zo een gaaf (pop)nummer weg. En dan na de workshop, kruip jij met je uke lekker weg in je loungebank en speel je de sterren van de hemel!

Heb je ook zin om gewoon eens iets super leuks en iets anders te doen? Lekker te ontspannen, alleen of samen met een vriendin of een groepje? Zou je wel eens dat grappige instrument ukelele willen uitproberen? Dat kan! Bij deze Beginners Workshop Ukelele in Brandwijk (nabij Sliedrecht) maak je in korte tijd kennis met dit heerlijke instrument. Je kunt meerdere ukeleles uitproberen én in no time speel je een gave melodie en al een aantal popsongs mee! Oók als je nog nooit een muziek instrument in je handen gehad hebt, of muziek gemaakt hebt! Notenkennis heb je niet nodig.

De workshop is een mix van ontspanning, plezier, gezelligheid en de uke leren kennen in één. Lijkt je het ook leuk om zo’n ukelele workshop uit te proberen? Doe dan mee en meld je hieronder aan!

Lees hieronder verder…

 

 

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Zaterdag 3 augustus 2019 – Workshop in Brandwijk, vlakbij Sliedrecht/Dordrecht

Inclusief thee/koffie of frisdrank! 

 

Deze workshop gaat plaatsvinden in de voor ons nieuwe en prachtige locatie ‘Café Boerenklaas’ in Brandwijk, op korte afstand van Dordrecht en Sliedrecht. Tijdens deze gezellige workshop leer je in no time ukelele spelen en speel je zo een gaaf (pop)nummer weg. En dan na de workshop, lekker in de tuin de sterren van de hemel spelen!

In deze workshop kun je kennismaken met dit grappige en veelzijdige muziekinstrument. Je leert hoe je de uke vast moet houden, hoe je deze kunt stemmen en dan ga je snel aan de gang om bekende popliedjes te spelen op de uke. Je leert de basisbeginselen van het ukelele te spelen.

De workshop is bestemd voor iedereen, ook als je geen ervaring of kennis met muziek of muzieknoten hebt of als denkt dat je niet genoeg aanleg hebt voor muziek!

Je krijgt een ukelele te leen en je leert in no time je eerste eigen nummers te spelen op de uke! De workshop wordt langzaam opgebouwd, zodat iedereen gewoon mee kan doen. Je krijgt het cursusboekje naderhand via de mail opgestuurd, dan kun je thuis lekker verder oefenen!

Plezier en ontspanning verzekerd!

Zie ik je bij de workshop?

 

Groetjes! Evelyn

 

–> ☕️ In deze workshop is koffie/thee of frisdrank in de pauze inbegrepen!!

🔷 Waar? In de prachtige, sfeervolle locatie Café ‘De Boerenklaas’, Gijbelandsedijk 42, 2974 BD te Brandwijk

🔷 Wanneer? Zaterdag 3 augustus 2019

🔷 Tijd? 14.00-16.30 uur

Let op: Na de betaling kun je je ticket downloaden via de bestellinggegevens. Dit ticket is vooral voor jou bedoeld; voor jouw bevestiging en/of administratie. Je hoeft hem tijdens de workshop niet te laten zien.

 

Na bestelling geen mail ontvangen? Kijk eens in de spambox en plaats hem in je inbox.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.