Zaterdag 29 juni Vervolg Workshop Ukelele – Veenendaal

0,00 incl. BTW

Heey ukelele fan!

We komen deze dag samen in een prachtige locatie in de provincie Utrecht, aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. In de luwte van het mooie bos gaan we vandaag met elkaar samen spelen. Deze workshop is bedoeld voor alle ukelele fans, die al een ukelele hebben en er al een (heel klein) beetje op kunnen spelen. Het is bijvoorbeeld handig als je de akkoorden C, Am, F en G met elkaar kunt afwisselen. Vooral het G akkoord is hierbij de lastige bottleneck, maar hee, je hebt nog ruim de tijd om te oefenen, nietwaar?

De workshop gaat plaatsvinden in de open lucht, prachtig qua bosbeleving (zie foto) en met als extra een kampvuur, maar let op het zitcomfort is primitief.

Lees hieronder verder…

 

 

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Wat gaan we doen?

We gaan samen bekende (pop, rock ’n roll) nummers op ukelele spelen met de basisakkoorden C-Am-F-G. Je krijgt hier een songbook bij (digitaal). Je zult zien dat die lijst met nummers behoorlijk groot is en we gaan veel aandacht besteden aan met name de rechterhand; hoe en welke strumpatronen je kunt spelen.
Ook is er gelegenheid om vragen te stellen over de cursus/je techniek/iets anders wat met (je) ukelele te maken heeft.

Voorwaarden om mee te doen

– Aangezien het GEEN BEGINNERS workshop is, verwacht ik wel van je, dat je de vier akkoorden redelijk snel kan overpakken, zodat we ons kunnen richten op wat er met de rechterhand gebeurt.
– Je brengt je eigen ukelele mee.

Waar, wanneer en hoe laat is het?

We zullen op zaterdagmiddag 29 juni samen komen in Overberg, nabij Veenendaal. De middag duurt van 14.00 tot ongeveer 16.30 uur.

Wat zijn de kosten?

De Ukelele Speelmiddag kost € 32,50 p.p. (incl. Koffie/thee/fris in de pauze)

Hoe kan ik me aanmelden?

Hierboven kun je een ticket voor jezelf en eventueel voor je vrienden/familie/collega’s enz. bestellen. Je krijgt dan een mail met bestelgegevens en een ticket met de adresgegevens waar je moet zijn. Ook stuur ik je een halve week vooraf aan de workshop nog een mail met de laatste (adres) details.
Het gaat een gezellige middag vol muziek spelen worden!! En hoe gaaf is dat dat we met gelijkgestemden, lekker buiten samen zijn, samen spelen en dan ook nog van alles leren over muziek en de ukelele?
Ik hoop je te mogen verwelkomen op zaterdag 29 juni in deze geweldige locatie!
Groetjes!

Evelyn Brouwers,

Ukelele4U

–> In deze workshop is thee of koffie of frisdrank in de pauze inbegrepen!!

Waar? In de prachtige omgeving, nabij de Utrechtse Heuvelrug in Overberg (vlakbij Veenendaal), het adres ontvang je via je ticket en per mail.

Wanneer? Zaterdag 29 juni 2019

Tijd? 14.00-16.30 uur

Let op: Na de betaling kun je je ticket downloaden via de bestellinggegevens. Dit ticket is vooral voor jou bedoeld; voor jouw bevestiging en/of administratie. Je hoeft hem tijdens de workshop niet te laten zien.

Na bestelling geen mail ontvangen? Kijk eens in de spambox en plaats hem in je inbox.

Heb je nog vragen, dan kun je me altijd mailen: info@ukelele4u.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.