Zaterdag 6 april – Play Along Middag, Berlicum (bij Den Bosch)

Heey ukelele fan!

Het is duidelijk wat we deze middag gaan doen! De middag is gericht op alle Basiscursus deelnemers (t/m les 5 gevolgd, liever nog t/m les 8) én voor alle mensen die niet de Basiscursus hebben gevolgd, maar wel de C-Am-F en G akkoorden vlot kunnen overpakken.

Lees hieronder verder…

 

Categorie:

Beschrijving

Wat gaan we doen?

We gaan samen bekende (pop, rock ’n roll) nummers op ukelele spelen met de basisakkoorden C-Am-F-G. Je krijgt hier een songbook bij (digitaal). Je zult zien dat die lijst met nummers behoorlijk groot is en we gaan veel aandacht besteden aan met name de rechterhand; hoe en welke strumpatronen spelen we. Ook gaan we de nummers van les 1 t/m 5 van de Basiscursus samen spelen en wie weet het Blues nummer van les 7 en 8 😉. We gaan (bewust) deze dag niet verder dan les 8; de middag is met name gericht op de akkoorden C – Am – F en G dus. En we gaan dus nieuwe nummers samen spelen uit het boekje dat je van mij krijgt.
Ook is er gelegenheid om vragen te stellen over de cursus/je techniek/iets anders wat met (je) ukelele te maken heeft.

Voorwaarden

– Aangezien het GEEN BEGINNERS workshop is, verwacht ik wel van je, dat je de vier akkoorden redelijk snel kan overpakken, zodat we ons kunnen richten op wat er met de rechterhand gebeurt.
– Aangezien iedereen al met de basiscursus bezig is (of misschien al uit heeft), neem je je eigen ukelele mee.

Waar, wanneer en hoe laat is het?

We zullen op zaterdagmiddag 6 april samen komen in de Gouden Leeuw in Berlicum (nabij Den Bosch). De middag duurt van 13.30 tot ongeveer 16.00 uur (uitloop naar 16.30u).

Wat zijn de kosten?

De Ukelele Speelmiddag kost € 27,50 p.p. (incl. Koffie/thee/fris in de pauze)

Hoe kan ik me aanmelden?

Je kunt je via mail: info@ukelele4u.nl aanmelden. De middag gaat door bij minimaal 15 deelnemers en er kunnen max. 40 deelnemers deelnemers meedoen. Mocht de groep te groot worden, geldt in ieder geval de chronologische volgorde van aanmeldingen. Handig om te weten: als de groep groot is, gaan de tafels aan de kant en is het handig om een muziekstandaard mee te nemen, waar je je boekje op kunt zetten.

Uiterste aanmeld datum:

Omdat ik met de Gouden Leeuw ook afspraken moet maken, kun je je tot en met 30 maart aanmelden. Als er dan minimaal 15 deelnemers zijn, gaat de middag door en krijg je verdere informatie.
Ik hoop dat jullie net zo enthousiast geworden zijn als ik en dat ik je de 6e april ga zien!

Groetjes!

Evelyn

info@ukelele4u.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.