Basis Cursus Ukelele Speel je Zo! – COMPLETE CURSUS

187,00 incl. BTW

In deze complete basiscursus van 30 lessen leer je alle akkoorden, (strum)technieken en loopjes op een laagdrempelige manier te spelen.

Meer info (ook over downloaden): lees hieronder verder.

Beschrijving

Heb jij ook het ‘ukelele-virus’ te pakken en wil je dit leuke, laagdrempelige en allround instrument beter leren bespelen? In deze complete basiscursus van 30 lessen leer je alle akkoorden, (strum)technieken en loopjes op een laagdrempelige manier te spelen. Stapsgewijs pas je deze technieken steeds meer toe  op herkenbare popsongs. Elke les staat er weer een andere popsong centraal. Naast de duidelijke en uitgebreide beschrijvingen in het cursusboek worden verwijzingen gemaakt naar de bijbehorende videolessen, die je in je leeromgeving terug kunt vinden. Ukelele is niet alleen dat instrument waarvan je al vrolijk wordt als je het ziet, maar blijkt ook nog eens een volwaardig, compleet begeleiding- en melodie instrument te zijn. Daar zullen je vrienden van opkijken! Bovenal is het vooral leuk om te doen. Deze basiscursus is voor iedere ukelele liefhebber dan ook een aanrader!

 

Downloaden

LET OP: je ontvangt je Ebook via een download, direct nadat je betaald hebt. Download daarom het Ebook ALTIJD via een computer en zet het daarna pas over naar een ander apparaat (zoals iPad o.i.d.). Deze is zichtbaar in je besteloverzicht. Ook kun je het Ebook downloaden via het besteloverzicht dat je per mail krijgt. Het Ebook kun je 1x downloaden binnen een periode van maximaal 7 dagen.

Voordat je het Ebook gaat downloaden: kijk eerst op de FAQ pagina voor duidelijke uitleg (video) hoe je het download proces verloopt. Let op dat je altijd op een computer het Ebook download en daarna pas overzet op een ander apparaat, zoals iPad of telefoon o.i.d.

Mocht de download onverhoopt toch niet lukken en heb je wel de FAQ pagina bekeken? Neem dan even contact met ons op via: info@ukelele4u.nl, dan lossen we het z.s.m. voor je op.