Christmas Songs Ukelele Cursus

Welkom bij de Christmas Songs Ukelele Cursus!

Kerst is weer bijna in aantocht en wat is er dan leuker dan kerstsongs te kunnen spelen op je ukelele? Dat kan dus met deze Christmas songs Cursus. Je krijgt weer tal van kerstnummers aangeboden in de cursus. En ik loop stap voor stap met je door ieder nummer heen.

Ik ga een schat aan kerstsongs en weetjes met je delen, zodat je zelf iets extra’s aan de kerstsfeer kunt doen. En hopelijk kan ik daar een bijdrage aan leveren voor jou. Hoop dat je er blij mee bent.

Hieronder zie je de lessen terug. Je kunt op de plaatjes drukken om de lessen te bekijken.

Als je de cursus al besteld hebt, heb je het Ebook al ontvangen via de Bestel- en factuur mail (die is automatisch verstuurd; kijk voor de zekerheid altijd ook in de ongewenste/spammailbox). Dus als je die geprint – of digitaal via een tablet erbij pakt, dan kunnen we gauw beginnen met het spelen van die heerlijke kerstsongs!

Met deze Christmas Songs Ukelele Cursus kun je nu al die bekende kerstsongs leren spelen. En straks als het kerstmis is. dan kun jij voor je eigen ‘live’ kerstmuziek zorgen!

Als je deze cursus wilt doen, moet je wel al een beetje ukelele kunnen spelen. Als je de C, Am, F en G akkoorden een beetje vlot kunt spelen en afwisselen, zou je zeker aan de cursus kunnen beginnen.

Kijk hier beneden alvast naar de introductie & uitleg van de cursus, of bestel hem nu hier direct.

Ik wens je heel veel plezier en alvast fijne feestdagen!

Groetjes, Evelyn