Nieuwtjes

Nieuwsbrief

Beginners 2 Ukelele cursus in Schijndel

Maandagavond 15 mei start de Beginners 2 Ukelele Cursus weer (19 uur, 8 bijeenkomsten). (Bijna) elke maandagavond les van a.s. maandag tm maandag 10 juli. Wil je nog meedoen, stuur me dan uiterlijk zondag een mailtje (info@ukelele4u.nl). Hier vind je info: https://ukelele4u.nl/groepslessen-ukelele-live-of-zoom/

Nieuwsbrief Ukelele4U

Vier keer per jaar komt er een nieuwsbrief uit met een gratis les, interviews, agenda en leuke ukelele weetjes.

Ukelele4U bestaat 5 jaar! En dat gaan we dit jaar vieren! Te beginnen met de Nieuwsbrief die ieder kwartaal uitkomt. Ik ben trots op het eerste exemplaar! Je kunt onder andere de gratis les met lesbrief ‘Always on my mind’ downloaden. Ik heb een super leuk interview gedaan met Toon van Gils, eigenaar van Strings & Things. Inclusief-video van de jamsessie die tussen Toon en mijzelf 🙂 spontaan ontstond, super leuk! Ook dit kun je in de Nieuwsbrief terug vinden.

Ik wil dit jaar heel graag samen komen met een heleboel Ukelele4U cursisten, in de Nieuwsbrief lees je hier al de eerste info over.

Kortom: als je de Nieuwsbrief nog niet hebt ontvangen, kun je je hier ervoor aanmelden: Nieuwsbrief

Evelyn Flight Artiest van de Maand!

Van half januari tot half februari ben ik Artiest van de Maand bij Flight!

Zoals jullie waarschijnlijk weten, ben ik sinds de zomer van 2020 al Flight artiest. Er zijn bij dit ukelele A merk Flight zo’n 100 internationale artiesten uitgekozen en verbonden aan Flight. Dat vind ik natuurlijk alleen al een eer. 🤗

En maandelijks wordt er een artiest door Flight uitgekozen en in het zonnetje gezet. Deze keer viel de eer op mij 🙂

Ben er erg blij en trots mee/op!

Check hier de aankondiging op Instagram

Mijn artiesten pagina bij Flight

Volg me hier op Instagram

Gratis Proefles van Feliz Navidad en kerstaanbieding voor de Christmas Songs Ukelele Cursus

Toegang tot de Gratis Proefles van Feliz Navidad !

Alle Ukelele4U leden krijgen dit jaar toegang tot de gratis Proefles ‘Feliz Navidad’. Wil je lekker wat kerstnummers gaan spelen deze kerst? Ga dan snel naar de pagina van de Proefles van Feliz Navidad. Compleet met de videoles en lesbrief die uit de Christmas Songs Ukelele Cursus komt. Je krijgt automatisch toegang als je onderstaande link volgt.

En als je het leuk vindt, maak dan gebruik van de kortingscode voor de hele cursus. Je ontvangt 10 euro korting met die code. Geldig tot en met 24 december 2022. Christmas Songs Ukelele Cursus

De workshops in het land gaan weer van start!

Vanaf zaterdag 1 oktober gaan eindelijk de workshops in het land weer van start.

Na een lange tijd van blessure aan mijn knie en daarna mijn verhuizing, is het eindelijk weer mogelijk om het land in te gaan en workshops te geven! En daar heb ik ontzettend veel zin in. Heb je zelf zin om naar een workshop te komen of ken je iemand die daar ook zin in heeft, kijk dan gauw op de workshops pagina van de ukelele4u website.

Let op, de meeste workshops zijn voor beginners; ik ga ervan uit dat de mensen geen ervaring hebben. Maar er staat ook één vervolg workshop gepland in omg. Den Bosch (sluit aan na het Opstapje) 26 november. En er zijn dit jaar weer 2 heerlijke kerstworkshops Er staat nog geen vervolg kerst workshop gepland. Mocht je hierin interesse hebben, mail me dan op info@ukelele4u.nl met hoeveel personen je zou willen komen. Bij voldoende aanmeldingen ga ik proberen een vervolg workshop in te plannen.

Nieuwe Groepslessen in Berlicum (omgeving Den Bosch) 2022!

Vanaf oktober 2022 gaan er weer nieuwe groepslessen van start in Berlicum in de Moerkoal. Kijk hier voor alle informatie. Mocht je interesse hebben, of ken je iemand die die lessen wil volgen, bekijk dan eerst alle informatie en geef je met de gevraagde gegevens op via info@ukelele4u.nl. De eerste aanmeldingen zijn al binnen, dus wacht niet te lang ermee. Vol = vol.

Binnenkort wordt het ook mogelijk om deze Beginners 1, Beginners 2 en Gevorderden cursussen online te volgen. Dus dan wordt het ook mogelijk voor mensen die van verder komen om de groepslessen te volgen. Nadere informatie volgt nog. Deze cursussen zullen via Zoom (online) gegeven worden.

BELANGRIJK BERICHT – VAKANTIE PERIODE 1 T/M 31 AUGUSTUS 2022

Lieve cursisten. Na een erg drukke periode, heb ik nu ook vakantie; en wel in de hele maand augustus. Dat betekent dat je in deze tijd géén video’s naar mij kunt sturen voor week 1, 2, het midden, het einde of welke week dan ook van de cursus het Opstapje.

Vanaf 1 september open ik weer Wetransfer berichten met video’s.

Alle video’s die in augustus naar mijn mailadres verzonden zijn, worden helaas niet geopend. Alle video’s die tot 1 augustus zijn verstuurd en waarop je nog geen feedback hebt ontvangen, worden nog beantwoord.

Ik wens je een heel fijne, muzikale zomer toe en we spreken elkaar weer in september! Tot dan!

Groetjes, Evelyn

De nieuwe groepscursussen gaan eind september 2021 weer beginnen. Dit jaar worden beginners 1 en beginners 2 weer gegeven in Berlicum. Dus heb je zelf interesse of ken je iemand die dit wil doen? Kijk dan even hier voor alle info:

Ook in de vakantie kun je je gewoon per mail aanmelden. Vanaf 6 september krijg je hier reactie op.

Groetjes en fijne vakantie, Evelyn

https://ukelele4u.nl/groepslessen-ukelele-den-bosch/