fbpx

Nieuwtjes

Nieuwe Groepslessen in Berlicum (omgeving Den Bosch) 2022!

Vanaf oktober 2022 gaan er weer nieuwe groepslessen van start in Berlicum in de Moerkoal. Kijk hier voor alle informatie. Mocht je interesse hebben, of ken je iemand die die lessen wil volgen, bekijk dan eerst alle informatie en geef je met de gevraagde gegevens op via info@ukelele4u.nl. De eerste aanmeldingen zijn al binnen, dus wacht niet te lang ermee. Vol = vol.

Binnenkort wordt het ook mogelijk om deze Beginners 1, Beginners 2 en Gevorderden cursussen online te volgen. Dus dan wordt het ook mogelijk voor mensen die van verder komen om de groepslessen te volgen. Nadere informatie volgt nog. Deze cursussen zullen via Zoom (online) gegeven worden.

BELANGRIJK BERICHT – VAKANTIE PERIODE 1 T/M 31 AUGUSTUS 2022

Lieve cursisten. Na een erg drukke periode, heb ik nu ook vakantie; en wel in de hele maand augustus. Dat betekent dat je in deze tijd géén video’s naar mij kunt sturen voor week 1, 2, het midden, het einde of welke week dan ook van de cursus het Opstapje.

Vanaf 1 september open ik weer Wetransfer berichten met video’s.

Alle video’s die in augustus naar mijn mailadres verzonden zijn, worden helaas niet geopend. Alle video’s die tot 1 augustus zijn verstuurd en waarop je nog geen feedback hebt ontvangen, worden nog beantwoord.

Ik wens je een heel fijne, muzikale zomer toe en we spreken elkaar weer in september! Tot dan!

Groetjes, Evelyn

De nieuwe groepscursussen gaan eind september 2021 weer beginnen. Dit jaar worden beginners 1 en beginners 2 weer gegeven in Berlicum. Dus heb je zelf interesse of ken je iemand die dit wil doen? Kijk dan even hier voor alle info:

Ook in de vakantie kun je je gewoon per mail aanmelden. Vanaf 6 september krijg je hier reactie op.

Groetjes en fijne vakantie, Evelyn