Winkel

Workshop Ukelele in jouw buurt

Welkom!

Welkom op mijn website! Wat is er nou leuker dan samen of alleen naar één van de workshops ukelele te komen? In twee-en-een-half uur tijd kun je kennismaken met dit grappige en veelzijdige muziekinstrument. Ik leer je hoe je de uke vast moet houden, hoe deze te stemmen is en dan ga je snel aan de gang om bekende popliedjes te spelen op de uke!

De workshop is bestemd voor iedereen, ook als je geen ervaring of kennis met muziek of muzieknoten hebt of als denkt dat je niet genoeg aanleg hebt voor muziek!

Gezelligheid, plezier en ontspanning staan voorop bij dit uitje. Laat je eens verrassen en kom naar deze gezellige workshop!

Voor de ukelele (die je in bruikleen krijgt) en het cursusboekje wordt gezorgd. Koffie en thee zijn niet inbegrepen maar kun je wel bij de bar krijgen.

Het enige dat je hoeft mee te brengen is je goede humeur en een frisse dosis zin in een leuke, ontspannen workshop! Eentje die je je blijft herinneren. Lees hier wat anderen van de workshop vonden.

Het enige waar je misschien wel voor op moet passen, is dat je waarschijnlijk het ‘ukelele-virus’ te pakken gaat krijgen door deze workshop. En of je daar nog van af komt…

Groetjes!

Evelyn

Workshops en Basiscursus

Resultaat 1–24 van de 47 resultaten wordt getoond